Of Mice & Men annuleert Europese tour

Of Mice & Men 300x200Morgen zouden de heren van Of Mice & Men in TivoliVredenburg staan ter promotie van het nieuwe schijfje, Cold World. Helaas zal dit niet langer doorgaan, maakte de band vandaag bekend via social media.

De band was al bezig aan de Europese tour, maar in Engeland bleek dat frontman Austin Carlile veel pijn had. De show van zaterdag, in Portsmouth, werd hierdoor al eerder gestopt en nu is ervoor gekozen om Carlile’s gezondheid voor te laten gaan en de rest van de tour af te zeggen. Het is nog niet bekend of er nieuwe data zullen worden gevonden voor de shows. TivoliVredenburg heeft zelf nog geen extra informatie gedeeld, maar die kun je hier vinden zodra dit gebeurd. Hieronder kun je alvast het berichtje van de band zelf lezen.

UPDATE 11/10 10:20

TivoliVredenburg heeft laten weten dat er geen vervangend concert zal komen. Het ticketgeld zal zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Je hoeft hier zelf dus niets voor te doen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten