Northcote kondigt eerste namen aan

northcoteHet Dordtse Hardcore Punk festival Northcote mag 2016 dan wel een soort van hebben overgeslagen, maar dat betekent niet dat we er helemaal niets van zullen horen. Het festival vindt nu als van oudsher weer plaats in het eerste kwartaal van het jaar.

In 2017 zal dit zijn op 25 februari. Dit was al een paar weken terug aangekondigd, maar over bands die op het festival zullen staan, werd nog niet gesproken. Dit komt waarschijnlijk omdat de festivalorganisatie een aankondiging wilde doen die je in één keer uit je sokken zou blazen. Ik denk dat met het affiche dat gisteren werd gepresenteerd wel gelukt is.

Zo zullen No Turning Back, Cruel Hand, Brutality Will Prevail, City Keys, Hollow Truth & Run Like Hell op 25 februari in Dordrecht te vinden zijn. Er zijn nog meer bands beloofd, maar dit is al een feest op zich. De tickets zijn inmiddels al in de voorverkoop. Meer daarover en alle laatste info over Northcote is hier te vinden!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten