Zes nieuwe artiesten voor Northcote 2017

De line-up voor hardcore festival Northcote heeft er al een aantal mooie namen op staan, zoals onder andere No Turning Back en Brutality Will Prevail (die laatst nog een nieuwe track heeft uitgebracht). Het was echter ook al bekend dat het niet bij dit lijstje namen zou blijven.

Gisteravond heeft de organisatie daarom zes nieuwe bands aangekondigd. Met deze aankondiging zijn de volgende namen aan het affiche toegevoegd: CORNERED, Lowest Creature, Deluminator, Deathbearer, Mindwar & BLISS.

Het affiche lijkt nu zo goed als compleet, maar je weet het nooit zeker. Wij zullen je hier natuurlijk van op de hoogte brengen als hier verandering in komt. Northcote 2017 vind plaats op 25 februari in Dordrecht. Meer informatie over het festival kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten