Blink-182 brengt nummer uit

Niet zolang geleden kondigde Blink-182 dat er een deluxe editie zal komen van California, het meest recente album van de band. De deluxe editie zal 19 mei uit komen en heeft vandaag zijn eerste voorproefje gekregen.

Het voorproefje komt in de vorm van een nieuwe track genaamd Parking Lot. Deze track zal uiteraad op de deluxe editie te vinden zijn. Mocht je de band live willen zien, dan kan dat: de band staat namelijk 26 juni samen met A Day to Remember en SWMRS in het Rotterdamse Ahoy. Meer info over deze show vind je hier. Tot die tijd kun je hieronder naar Parking Lot luisteren.

Het jaar loopt ten einde en dat betekent het begin van de lijstjes en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Laat ons hier weten wat jouw beste momenten in de muziekindustrie van 2017 waren!
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten