Frank Iero and the Patience, Anti-Flag en meer brengen benefietalbum uit voor gelijkheid

De Verenigde Staten hebben sinds twee maanden geleden een nieuwe president. Misschien heb je wel eens van hem gehoord: Zijn naam is Donald Trump en als je een goed aantal artiesten op zijn woord geloofd, is het niet zo’n beste vent. Okay, iedereen die onder een staan lag de afgelopen eeuwigheid weer bijgepraat? Mooi, dan gaan we nu over tot de orde van de dag: onder leiding van Taking Back Sunday’s John Nolan heeft een groep van 27 artiesten een compilatiealbum uitgebracht om de ACLU te steunen.

Wat is de ACLU en waarom heeft die meer steun nodig, vraag je je af? De ACLU is de American Civil Liberties Union en probeert alle vormen van discriminatie te bestrijden. Dat is waar Donald Trump weer in het plaatje komt. Gisteren kwam namelijk al het nieuws naar buiten dat de kersverse president besloten heeft een goed deel van de anti-LGBTdiscriminatieregeling, die oud-president Barack Obama had opgezet, ongedaan te maken. Wil je precies weten wat dat inhoudt, dan kun je dat hier lezen. Wij zijn echter geen nieuwsorganisatie, dus we gaan snel door met het goede nieuws.

Het goede nieuws is dat heel veel artiesten helemaal niets hebben met deze aanpak en onder leiding van John Nolan het compilatiealbum Music for Everyone hebben uitgebracht. Onder deze artiesten bevinden zich Frank Iero and the Patience, Anti-Flag, Rationale en natuurlijk Taking Back Sunday zelf. Op het moment is, ondanks dat de titel anders doet vermoeden, de muziek niet voor iedereen te beluisteren. Daar zul je toch echt het album voor moeten aanschaffen. Het album is echter al te verkrijgen vanaf $10,- en bevat 27 unieke tracks. Voor meer details en voor het aanschaffen van het album kun je hier terecht.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten