Nieuwe drummer Alive Again bekend

Credits: Roel Riphagen

Sommige bands hebben geen zanger, andere hebben genoeg aan één gitarist en een keyboardspeler is ook nooit een verplichting geweest, maar een band kan zelden zonder drummer. Daarom had Alive Again wel baat bij een nieuwe drummer, zeker een met ervaring!

Gelukkig (voor de band) was er in januari een goede Nederlandse drummer zonder band komen te zitten.  De Held die Alive Again komt versterken, komt vers uit het recent gestopte The Press and the President. Als je de pun uit de vorige zin al direct doorhad, wist je dat ik het over niemand minder heb dan Leon Held.

Wil je Alive Again met de nieuwe drummer in actie zien? Dan moet je even een ticket voor het Real Friends of Deaf Havana concert zien te krijgen. Daar staat de band namelijk in het voorprogramma. Voor meer informatie over het Real Friends optreden kun je hier terecht. Meer informatie over het Deaf Havana optreden kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten