Lowlands kondigt nieuwe namen aan

Het festivalseizoen is inmiddels officieel van start gegaan, maar dat betekent niet dat we geen nieuws meer hebben over de festivals. Er zijn nog genoeg gaten op de verschillende posters, maar gelukkig is die van Lowlands inmiddels weer een beetje meer gevuld!

Er zijn namelijk een aantal acts voor Lowlands aangekondigd. Deze luiden als volgt: Solange, Halsey, Chef’Special, Car Seat Headrest, Feist, Ronnie Flex & Deuxperience Band, The Bloody Beetroots (live), The Shins, Tash Sultana\Altin Gün, Black Foxxes, Culture Abuse, D.D Dumbo, EDEN, Frank Carter & the Rattlesnakes, Hauschka, HMLTD, Husky Loops, Iguana Death Cult, Kim Janssen, METHYL ETHEL, MICH, Naâman, Skott, Songhoy Blues, Spin Te Kú, Vince Staples en YungbludSo. Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten