Nieuwsoverzicht 29 mei 2017

De muziekwereld staat nooit stil en ook dit weekend was geen ander verhaal. Daarom brengen we je weer een nieuwsoverzicht, vandaag met onder andere Alestorm, Next to None en Kahlina.

Alestorm naar Nederland

Heb jij ook zo genoten van het nieuwe Alestorm album (waarvan je onze review hier kan vinden)? Dan heb je geluk, want de band komt twee headline shows spelen in ons land, samen met Troldhaugen en Aether Realm! De eerste show is op 13 oktober in de OZ van de Melkweg en de tweede show vindt op 14 oktober in Doornroosje plaats. Tickets voor beide shows gaan morgenochtend om 10:00 in de verkoop en kosten €20,00 exclusief servicekosten. Voor meer informatie kun je op een van de volgende links klikken: Melkweg & Doornroosje.

Next to None releaset track

De jonge hardcore/progressive metal band Next to None is druk bezig met zijn aankomende album Phases, welke 7 juli uitkomt. De band heeft nu een nummer uitgebracht genaamd The Apple, die zwaarder is dan het eerdere werk van de heren en ook wat meer screams laat horen, met een heerlijk clean refrein. Het nummer heeft meteen een video erbij gekregen waarin je de band het nummer kan zien opvoeren.

Bekijk Next to None - The Apple

Kahlina brengt nieuw nummer uit

Kahlina heeft een nieuw nummer uitgebracht van het aankomende album Digital Dreaming. Het nummer draagt de naam Asterion en is op Youtube te beluisteren.

Beluister Kahlina - Asterion

Werfpop kondigt vijfde naam aan

Werfpop heeft vandaag de vijfde naam op de affiche bekend gemaakt! Ditmaal gaat het om Dubioza Kolektiv, een band die een interessante mix met onder andere ska, reggea en punk brengt. Meer informatie over Werfpop, inclusief het complete namenlijstje, vind je hier.

Drie acts Graspop vervangen

Drie acts hebben helaas hun gig op Graspop Metal Meeting moeten laten vallen. Dit zijn W.A.S.P., Meshiaak en Nothing More. Vervanging voor deze drie bands is er in de vorm van Dee Snider, Mayan en Toseland. Meer informatie over Graspop, inclusief een compleet namenlijstje, vind je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten