Nieuwsoverzicht 31 mei 2017

Net als de echte wereld, staat ook de muziekwereld nooit stil. Om ervoor te zorgen dat je alles toch nog mee krijgt, presenteren we je weer een nieuwsoverzichtje. Vandaag met onder andere: Gloryhammer, Breaking Benjamin en Hacktivist.

Neck Deep naar Nederland

Neck Deep is druk bezig in aanloop naar het aankomende album The Peace and the Panic, maar een tour voor na de release is al aangekondigd. De band zal dinsdag 17 oktober in de Max van de Melkweg staan. Kaartjes voor het evenement gaan je €16,00 kosten, exclusief servicekosten en lidmaatschap. De tickets zijn vanaf vrijdag 2 juni 10:00 te krijgen. Voor meer informatie kan je hier klikken.

Breaking Benjamin naar Ronda

Fans hebben misschien al een tijdje zitten wachten tot het weer zover was, maar de aankondiging is dan eindelijk daar: Breaking Benjamin keert weer terug naar Nederland. De band zal op dinsdag 22 augustus in Ronda van TivoliVredenburg spelen. Tickets kosten €20,00 per stuk exclusief servicekosten en gaan vanaf donderdag 1 juni 10:00 in de verkoop. Meer informatie is hier te vinden.

Gloryhammer tweemaal naar Nederland

In januari was Gloryhammer nog als support van HammerFall in TivoliVredenburg te vinden, maar een jaartje later keert de band alweer terug, ditmaal als hoofdact! De band brengt in ieder geval Civil War (ex-Sabaton) met zich mee en waarschijnlijk nog een derde support. Tijdens de tour zal de band het album Space 1992: Rise of the Chaos Wizards in zijn geheel spelen. De shows zijn maandag 22 januari in Dynamo en woensdag 24 januari in Willemeen, tickets kosten voor beide shows €20,00 exclusief bijkomende kosten. Voor meer informatie kun je hier klikken voor Dynamo of hier voor Willemeen. Als je wil weten of het je geld waard is, de review van de show in TivoliVredenburg lees je hier.

Apocalyptica naar Carré

Cellometal sensatie Apocalyptica staat op Werfpop, maar nu is er ook een theatershow van de band aangekondigd! Op maandag 23 oktober speelt de band voornamelijk werk van zijn oude album Plays Metallica by Four Cellos. Kaarten gaan voor €35,00 exclusief servicekosten over de digitale toonbank vanaf vrijdag 2 juni 10:00. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Hacktivist kondigt nieuwe vocalist aan met vernieuwd nummer

Hacktivist besluit zijn nieuwe vocalist op de goede manier aan te kondigen, namelijk met een vernieuwde versie van een oud nummer. Nieuwe vocalist Jot Maxi mag zich loslaten op de nieuwe versie van Rotten, genaamd 2 Rotten.

Bekijk Hacktivist - 2 Rotten

The Homeless Gospel Choir releaset nummer

The Homeless Gospel Choir heeft een nieuw nummer uitgebracht! Het nummer draagt de naam Normal en heeft meteen een videoclip gekregen. Het nummer is vanaf 9 juni als single verkrijgbaar en is een teaser voor het album dat in de herfst zal uitkomen

Bekijk The Homeless Gospel Choir - Normal
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten