Nieuwsoverzicht 24 juni 2017

Net als die moshpit warrior die om de een of andere reden bij iedere show waar je heen gaat is, staat de muziekwereld nooit stil. Daarom brengen we je ook vandaag weer een nieuwsoverzicht, met onder andere Fall Out Boy, Ev0lution en The Amity Affliction.

Support Breaking Benjamin bekend

Breaking Benjamin zal op 14 augustus in TivoliVredenburg staan en vandaag is bekend geworden dat Starset de avond zal openen. Als dat geen feestje word weet ik het ook niet meer! Sterker nog, de vorige keer was dit zelfs al een feestje, want toen kwamen de bands ook al samen. Meer informatie is hier te vinden.

The Amity Affliction’s cover voor de nieuwe Punk Goes Pop gerelaesed

Punk Goes Pop is ondertussen bezig met vol. 7 en vandaag is de tweede track van dit schijfje gereleased. The Amity Affliction heeft The Weeknd’s Can’t Feel My Face gecovered en hier meteen een video bij geschoten.

Bekijk The Amity Affliction - Can't Feel My Face (origineel bij The Weeknd)

Russkaja brengt eerste nummer Kosmopoliturbo uit

Een paar weken terug kondigde Russkaja zijn nieuwe album Kosmopoliturbo aan en vandaag is het eerste nummertje van dit album uitgebracht! Het nummer heet Hey Road en is op al je gebruikelijke media te vinden.

Beluister Russkaja - Hey Road

Ev0lution releaset ‘Fallout’

Er is onder fans al voldoende hype voor Ev0lution’s debuutalbum Uprise en vandaag is een van de meest geanticipeerde tracks uitgebracht. Het nummer heet Fallout en is gemaakt in samenwerking met vocalisten CJ McMahon (Thy Art is Murder) en Dickie Allen (Infant Annihilator), maar ook met gitarist Jack Simmons (Slaughter to Prevail).

Beluister Ev0lution - Fallout

Fall Out Boy brengt nieuw nummer uit

Het heeft misschien even geduurd, maar er is eindelijk nieuwe muziek van Fall Out Boy uitgebracht! Het nummer heet Champion en zal op het nieuwe album Mania staan, welk 15 september zal uitkomen.

Beluister Fall Out Boy - Champion

Alter Bridge releaset live video

Heb je de afgelopen tijd niet het geluk gehad om Alter Bridge live te mogen zien, of is het gewoon te lang geleden voor je? Niet getreurd, want de heren hebben nu een live video voor het nummer Cradle to the Grave uitgebracht. Zet je koptelefoon op en doe je deur dicht, dan lijkt het net alsof je echt naar de band aan het kijken bent!

Bekijk Alter Bridge - Cradle to the Grave

William Control kondigt EP aan, brengt nummer uit

Als je William Control een beetje volgt, dan weet je dat hij bezig is met een album uitbrengen. Dit doet hij alleen in vier gedeeltes, waarvan de eerste twee (Revelations: The Pale EP en Revelations: The Black EP) al zijn uitgebracht. Revelations: The Red EP zal op 14 juli uitkomen en bevat de nummers Kiss the GirlLet Her GoScar en Submit. Hiervan is Let Her Go al meteen uitgebracht en die kun je hier beluisteren!

Next to None releaset nieuwe track

Het nieuwe Next to None album Phases komt 7 juli uit en bevat onder andere al het eerder gereleasete nummer The Apple. De band heeft weer een nieuw nummertje van het album uitgebracht, genaamd Pause. Het nummer is meteen voorzien van een lyric video, zodat je weet wat je moet zingen/schreeuwen als je de band een dag voor de album release in 013 live ziet met Shattered Fortress!

Beluister Next to None - Pause

Celldweller kondigt nieuw album aan

Fans werden de laatste tijd al voldoende geteased, maar het hoge woord is er dan eindelijk uit: 28 juli zal Celldweller een nieuw album uitbrengen, genaamd Offworld. Het zal het vierde vocal-based album zijn wat Celldweller uitbrengt. Het album zou meer de sentimentele, gevoelige kant opzoeken dan de gebruikelijke muziek van Klayton.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten