Details over Delain live album, nieuwe Black Veil Brides tracks en meer!

Vorige week hadden we vooral nieuwe tracks gekregen, maar niets om op de lange termijn naar vooruit te kijken. Deze week hebben we dat wel. Black Veil Brides en Milk Teeth hebben een nieuw schijfje aangekondigd en we weten meer over de Delain live CD/DVD. Gelukkig hebben we ook nog een heleboel nieuwe muziek gekregen. Onder andere van Nederland’s eigen Jason Waterfalls. Laten we dus maar snel kijken wat er allemaal is gebeurd de afgelopen week:

Black Veil Brides kondigt album aan, releaset eerste twee tracks

Good news everyone! Andy Biersack heeft de laatste tour van zijn soloproject afgerond en is met de overige leden van Black Veil Brides de studio ingedoken om een nieuw album op te nemen. Alle feiten rondom het nieuwe album zijn al bekend. Zo zal het Vale heten en op 12 januari uitkomen. Vale zal 12 tracks bevatten, waarvan de band de eerste twee al met de aankondiging heeft uitgebracht. Deze tracks heten My Vow en Outsider en zijn allebei hieronder te beluisteren.

Delain geeft details over nieuwe live-CD/DVD

Het Nederlandse Delain heeft vorig jaar zijn liveshow in het Amsterdamse Paradiso opgenomen vanwege zijn tienjarig jubileum en op 27 oktober komt daar de CD/DVD van uit. A Decade of Delain: Live at Paradiso, zoals het schijfje gaat heten, biedt twee uur aan live-muziek en heeft meerdere gastartiesten uit het genre erbij staan. Zo zijn onder andere Alissa White-Gluz van Arch Enemy en Burton C. Bell van Fear Factory erop te horen. Op de DVD en Blu-Ray uitgave zijn ook een Delain documentaire en extra livesessie van Delain op Masters of Rock 2015 terug te vinden. Pre-order A Decade of Delain: Live at Paradiso hier.

Hollywood Undead brengt nummer uit

Ook Hollywood Undead komt binnenkort met een nieuw album. Het heeft de originele titel FIVE gekregen, waarschijnlijk omdat het het vijfde album van de band is. Als je een beetje fan bent van de groep, wist je dit allemaal al, maar wat je misschien nog niet wist, is dat er ook weer een nieuwe track van dit album online verschenen is. Ditmaal gaat het om de track Renegade en deze kun je hieronder luisteren.

Luister Hollywood Undead - Renegade

Our Last Night covert Logic

Er zijn niet alleen compleet nieuwe tracks online verschenen deze week. De covermeesters van Our Last Night hebben namelijk nog een cover aan zijn repertoire toegevoegd. Deze keer is het de track 1-800-273-8255 van Logic. De track is hieronder te beluisteren.

Luister de Our Last Night cover hier

Jason Waterfalls releaset track in samenwerking met 3FM

Jason Waterfalls begint een steeds bekendere naam te worden in de Nederlandse muziekscene. Afgelopen vrijdag ging de meest recente track van de band, Oceans, in première op Radio 3FM. Inmiddels is hij ook elders te beluisteren, zoals hieronder. De band is de komende periode ook op verschillende plekken door het land te vinden. Wil je weten of Jason Waterfalls ook bij jou in de buurt te vinden is, kun je dat hier checken.

Luister de nieuwe Jason Waterfalls hier

The Rasmus releaset laatste track, albumrelease komende vrijdag

Volgende week zullen we geen nieuwe The Rasmus track meer krijgen, iets wat we de afgelopen maand elke vrijdag kregen. Echter betekent het niet dat we die dag helemaal niets nieuws ontvangen. Integendeel zelfs: het hele nieuwe The Rasmus album, Dark Matters, zal worden uitgebracht. Voor nu zal je het echter nog moeten doen met die ene nieuwe track: Something in the Dark. Deze kun je hieronder in ieder geval nu al beluisteren.

Milk Teeth releaset track, kondigt EP aan

Delain was niet de enige female fronted band met nieuws deze week. Ook Britse Modern Punkband Milk Teeth had deze week goed nieuws voor de wereld. Er gaat door de band namelijk een nieuwe EP uitgebracht worden op 17 november. Dit schijfje krijgt de naam Go Away en de eerste track ervoor is ook al ter promotie uitgebracht. Nearby Catfight, zoals deze eerste track heet, is hieronder te beluisteren. P.S. het bevat ook een video gevuld met kittens, dus als je nog niet van plan was te kijken…

Luister/bekijk Milk Teeth - Nearby Catfight

Sharptooth releaset kritische track over Donald Trump

Met een track die de naam Fuck You Donald Trump heet, windt je er geen doekjes om. Sharptooth frontvrouw Lauren Kashan laat aan Decibel weten dat het eigenlijk meer een algemene kritiek op het huidige Amerikaanse bewind is, maar dat alle onafhankelijke onderdelen zeer beïnvloedt zijn door het doen en laten van President Donald Trump. De track zal terug te vinden zijn op het debuutalbum van Sharptooth, Clever Girl, welke op 27 oktober zal worden uitgebracht. Fuck You Donald Trump is hieronder te beluisteren.

Luister Sharptooth - Fuck You Donald Trump
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten