Kevin Churko over aanklacht tegen Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch 300x200Een paar weken geleden werd bekend dat het label van Five Finger Death Punch, Prospect Park, de band aan wil klagen. De band en het label hebben allebei een statement gegeven over deze zaak.

In de zaak is nog een derde betrokkene, die door allebei de kanten is benoemd. Deze persoon is de producer van de band, Kevin Churko. Churko heeft aan bijna alle studioalbums gewerkt en heeft nu ook een statement uitgebracht. Hierin zegt hij dat Five Finger Death Punch en het label het album tussen 5 juni en 5 september op wilden nemen, waar Churko akkoord mee is gegaan. Ook heeft het label blijkbaar gezegd dat, als de band een andere producer zou gebruiken, er makkelijk één á twee miljoen albums kunnen worden verkocht, wat volgens Churko belachelijk is.

Churko begrijpt ook niet waarom het label zich er plotseling mee wilt bemoeien, aangezien hij ze nog nooit in de studio heeft gezien. Het helpt ook niet mee dat hij vaak niet op tijd betaald is. Het volledige statement kun je hier lezen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten