INTERVIEW: For I Am King

Credits: Niels van Veen

Credits: Niels van Veen

Degenen die onze Facebook in de gaten houden hebben het waarschijnlijk al gezien: tijdens Jera On Air hebben we een aantal interviews gehouden! De laatste in de serie is For I Am King, die toevallig net zijn nieuw album Daemons uit heeft gebracht. De band is de hekkensluiter van de serie, maar zeker niet de minste! Als je wilt weten hoe hun set was, kun je dat hier lezen. Het interview kun je hieronder vinden.

Als je op de hoogte wilt blijven van wanneer de volgende interviews online komen, kun je natuurlijk de site en socials in de gaten houden. Je kunt je ook op ons YouTube kanaal abonneren om helemaal niks te missen! Mocht je het vorige interview (met Call It Off) hebben gemist, kun je hem hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten