Beartooth naar Nederland

Beartooth 300x200Heb je Beartooth laatst op Jera On Air gemist? Dan is er nog een kans voor je om de band alsnog live te zien spelen dit jaar. Op 19 november zal de band, wiens tweede album ook niet al te lang geleden is uitgekomen, in Nederland te vinden zijn.

Je zult echter wel naar het hoge noorden af moeten reizen, want het optreden zal plaatsvinden in Poppodium Het Bolwerk in Sneek. Om je over te halen toch te komen als je in het verre zuiden woont, neemt Beartooth wel twee steengoede bands mee als support acts, namelijk Vanna en Trash Boat. Ook zul je aan de tickets zelf niet veel geld kwijt zijn. Deze zullen namelijk slechts €11,- kosten exclusief servicekosten. Moet je er nog even over denken, dan is dat ook geen probleem. De tickets zullen namelijk pas op 6 juli in de voorverkoop gaan.

Heeft dit alles je nog steeds niet overtuigd? Dan kun je ook nog in onze Jera On Air live review lezen wat wij van de show van Beartooth vonden. Ben je er dan nu eindelijk uit? Mooi, dan is meer informatie over dit optreden hier te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten