For I Am King brengt video uit voor The Crone

Credits: Niels van Veen

Credits: Niels van Veen

De Nederlandse metalformatie For I Am King heeft een goede zomer achter de rug. Naast de release van zijn debuutalbum Daemons, heeft de band ook meerdere festivals gestaan. Zo ook op Jera On Air, waar wij de kans hadden de band te kunnen zien spelen en zelfs konden interviewen.

Dat is waarschijnlijk niet waar je voor op dit artikel hebt geklikt, dus door naar de orde van de dag. For I Am King heeft namelijk een nieuwe video uitgebracht. De clip is voor The Crone, welke natuurlijk ook afkomstig is van Daemons. Als je trouwens niet goed tegen bloed kan, dan zou ik de videoclip niet kijken, er komt namelijk wat van in voor. Heb je hier geen problemen mee, leun dan maar vast achterover in je stoel en druk op play!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten