Headliner Slam Dunk Festival bekend

Slam Dunk Festival 300x200Het is een tijd voor verkiezingen. Niet alleen zijn de Amerikaanse verkiezingen natuurlijk bezig – het is moeilijk te missen – maar ook de headliners voor het aankomende festivalseizoen worden verkozen.

Nadat er al verschillende festivals iets hebben aangekondigd, kon Slam Dunk Festival natuurlijk niet achterblijven. Ook dit festival heeft zijn headliner bekend gemaakt en deze is niemand minder dan Enter Shikari. De heren zullen het tien jarige jubileum van debuutalbum Take to the Skies vieren tijdens de set, dus vergeet vooral je feesthoedjes en goede stemming niet als je naar Slam Dunk gaat in 2017! Tickets zullen op 11 november in de voorverkoop gaan en voor meer informatie over het festival klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten