ONE OK ROCK releaset video’s, kondigt album aan

one-ok-rock-900x600Een tijdje geleden kwam er een nieuwe single uit van ONE OK ROCKTaking Off geheten. Meestal komt er na zo’n single een album aankondiging en je mag driemaal raden wat de band nu heeft geplaatst.

Jazeker, een nieuwe single! Oh, verwachtte je een album aankondiging? Ja, die komt er ook nog aan, maar eerst even die single. Het nummer gaat onder de naam Bedroom Warfare en heeft meteen een video erbij gekregen. Ook heeft het nummer Taking Off een live video gekregen, die je allebei hieronder kunt vinden. Hierbij is ook nog die beloofde album aankondiging gekomen. Het nieuwe schijfje zal de naam Ambitions krijgen en komt op 13 januari uit. De tracklist is meteen bekend gemaakt en kun je hieronder vinden!

Tracklist Ambitions:

1. Ambitions (Introduction)
2. Bombs Away 
3. Taking Off
4. We Are
5. Jaded (feat. All Time Low‘s Alex Gaskarth)
6. Hard to Love
7. Bedroom Warfare
8. American Girls
9. I Was King
10. Listen
11. One Way Ticket
12. Bon Voyage
13. Start Again
14. Take What You Want (feat. 5 Seconds of Summer)

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten