Nieuwe namen Download Festival bekend

Download Festival 300x200Gisteren was al bekend dat er vandaag een nieuwe aankondiging van Download Festival zou komen. Wie er op deze aankondiging zou staan was alleen nog niet bekend, zoals het wel vaker gaat. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten!

De poster is met meer dan 20 namen aangevuld. Deze luiden als volgt: Airbourne, Alter Bridge, Astroid Boys, Basement, Clutch, Coheed and Cambria, Crown the Empire, The Dead Daisies, DevilDriver, Exodus, Four Year Strong, God Damn, Good CharlotteGreywind, Issues, Knuckle Puck, Lost Society, Mastodon, Ministry, The One Hundred, OpethPierce the Veil, Red Fang, Sum 41 en WAKRAT. De volgende editie van Download Festival zal van 9 tot 11 juni plaatsvinden op Castle Donington. Tickets zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten