New Found Glory brengt video uit

New Found Glory is zich op dit moment waarschijnlijk aan het voorbereiden op de release van zijn nieuwe album, Makes Me Sick, deze zal op 28 april uitkomen. Een onderdeel van het voorbereiden is voorproefjes geven van je nieuwe werk. Dat is wat New Found Glory vandaag dus heeft gedaan. Het nummer Happy Being Miserable, wat te vinden zal zijn op dit nieuwe album, is vandaag uitgekomen met een video erbij.

De band meldt dat de video misschien een spin-off is van de film Stand By Me en misschien een veel diepere boodschap heeft. “Ga je het leven gewoon over je heen laten kotsen, of kijk je verder dan jezelf, breng je mensen samen en vier je het leven?” Welke van de twee achterliggende thema’s je leuker vindt, mag je zelf bepalen, terwijl je hieronder naar de video voor Happy Being Miserable kijkt.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten