Linkin Park kondigt album aan, releaset track

Het was al geruime tijd geen geheim meer dat Linkin Park bezig was aan nieuw materiaal. Nu kunnen we eindelijk een naam zetten bij alle geruchten: de nieuwe plaat zal One More Light heten en op 19 mei kun je hem eindelijk in handen hebben. One More Light zal de opvolger zijn van The Hunting Party, welke in 2014 is uitgekomen.

Om deze aankondiging wat meer houvast te geven, is ook meteen de eerste single uitgebracht. Dit nummer heet Heavy, gemaakt in samenwerking met Kiiara: een verrassend zachte start, maar wie weet wat de diversiteit van deze band nog meer in petto kan hebben. Heavy is trouwens meteen mee te zingen, want er is ook nog een lyric video bij gemaakt. Deze is hieronder te bekijken.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten