Concertagenda: As It Is, Marmozets en festivalnieuws

Soms zijn er zoveel leuke aankondigingen dat het moeilijk is om tot het weekend te wachten. Daarom krijg je nu al een overzicht van deze aankondigingen, zodat je niks hoeft te missen. Er zit nu al voor ieder wel wat leuks bij, dus pak je agenda erbij en lees snel verder!

Download Festival en Graspop Metal Meeting kondigen eerste headliner aan

Maandagochtend was een goed begin voor veel metal liefhebbers, want er kwamen maar liefst twee festivals met de eerste headliner! Nou vraag je je vast af waarom ik er dan geen twee paragrafen voor maak, maar hear me out: het is dezelfde headliner, die op allebei de festivals zal staan. Deze artiest is niemand minder dan Ozzy Osbourne, bekend van Black Sabbath en natuurlijk zijn TV-serie. Voor meer informatie over Download Festival en Graspop Metal Meeting klik je op de naam van het festival.

Tweede headliner Download Festival bekend

Ook de tweede headliner van Download Festival is inmiddels bekend. Misschien ken je deze ook wel, de band is wel een beetje bekend: Avenged Sevenfold. Of deze headliner ook gedeeld zal worden met Graspop is nog onbekend, maar dat zien we vanzelf wel. De rest van het riedeltje is hetzelfde als hierboven, dus kijk daar voor de link naar meer informatie!

Eerste namen Into the Grave bekend

Jazeker, de voorpret voor het festivalseizoen is definitief begonnen, dat merk je wel. Ook Into the Grave is alvast begonnen met namen aankondigen voor de volgende editie, die op 10 en 11 augustus plaats zal vinden. Zit je er klaar voor? Daar komen ze dan: Paradise LostDying FetusToxic HolocaustGOATWHORE en Nails zullen op het festival aantreden. Voor meer informatie over het festival (en om een early bird kaartje te halen, mocht je nu al overtuigd zijn) klik je hier.

As It Is naar Dynamo

As It Is lijkt het goed naar zijn zin te hebben in Nederland en komt in maart alweer terug, ditmaal als headliner! De heren zullen het Eindhovense Dynamo op zijn grondvesten laten schudden, samen met voorprogrammas WSTR en Courage My Love. Dat wordt een lekker avondje poppunk op 7 maart, dat kan niet anders! Tickets kosten €15,00 exclusief servicekosten. Voor meer informatie klik je hier.

Marmozets naar Nederland voor twee shows

Heb je zin in iets harders dan poppunk? Dan kom je in februari aan je trekken met Marmozets. De dame en heren zullen voor maar liefst twee shows naar Nederland komen – op 18 februari staat de band in De Helling en op 19 februari zal de Melkweg worden bezocht. Wie de avond zal openen is nog niet bekend. Tickets kosten €14,80 inclusief servicekosten (maar exclusief lidmaatschap) bij Melkweg en €15,00 exclusief servicekosten bij De Helling. Voor meer informatie over de shows klik je op de namen van de zalen. Tickets gaan vrijdag 10 november in de voorverkoop.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie