Attila bezig aan nieuw album

Attila 900x600Attila is al een paar dagen in de studio om aan zijn zesde album te werken. Frontman Chris “Fronzilla” Fronzak heeft inmiddels via Instagram laten weten dat dit schijfje het beste ooit is en de wereld zal veranderen. We zullen misschien nooit weten of Fronzilla in de geschiedenisboeken komt te staan, maar we kunnen wel de volgende woorden (gedeeld via Twitter) ter harte nemen:

Ik wil dat jullie weten dat ik NOOIT mee zal doen aan de pussification van rock&roll en de hedendaagse muziek. Ik geef HELEMAAL niks om wat iedereen van onze muziek vindt & ik geef VOORAL helemaal niks over wat een weak ass band over ons heeft te zeggen. Ik ben een artiest en ik doe wat ik ook wil fucking doen. Attila zal ophouden te bestaan voor ik me door de pussification laat leiden. PS- Als je de pussified versie van moderne ‘rock&roll’ goed vindt, leuk voor je! Geweldig! Attila is voor de mensen die nergens een fuck om geven.

Are we writing the best party-southern-rap-metal album on earth right now? You bet your sweet little ass we are. #ATTILA2k16

Een foto die is geplaatst door Lord Zilla The SLiME MASTER (@fronzilla) op

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten