LIVE: Pinkpop Perspresentatie

Pinkpop 300x200Het is inmiddels traditie geworden dat Pinkpop het gros van de artiesten die er zullen spelen door middel van een perspresentatie in Paradiso aankondigt. Vandaag is het die dag. Zoals we wel kunnen voorstellen, heeft niet iedereen tijd om elk detail te kunnen volgen. Daarom doen wij dit hier voor je zodat je toch altijd op de hoogte bent en achteraf al het belangrijke nieuws kunt terugvinden.

De drie headliners van het festival zijn al bekend. Op vrijdag mogen de Red Hot Chili Peppers afsluiten. Rammstein zal de zaterdag met een knal eindigen en Paul McCartney heeft de eer om het hele festival af te sluiten op de zondag. De rest van de line-up zie je hieronder zodra hij bekend is gemaakt!

UPDATE 11:35

De line-up van vrijdag is zojuist bekend gemaakt! De volgende namen zijn dan op het festival te vinden: Major LazerJames BayBastilleYears & YearsDe StaatThe Common LinnetsGary Clark Jr.Bear’s DenSkip & Die (DJ-set) & Friends, ONE OK ROCKThe Struts en Storksky. Er komen hier nog twee namen bij, dus zit je favoriet er nog niet bij dan kun je nog geluk hebben!

UPDATE 12:05

De line-up voor zaterdag is nu ook voor het grootste deel bekend. De namen luiden als volgt: Lucas HammingThe Sore LosersNothing But ThievesParquet CourtsNoisiaMatt SimonsHalestormSkilletRobin SchulzGhostPusciferJames MorrisonWalk Off the EarthLianne La Havas en Doe Maar, die dus niet de zondag zullen spelen maar juist de zaterdag. Hier zullen nog vier namen voor worden aangekondigd.

UPDATE 12:25

Nog maar één dagje te gaan! Op de zondag zijn de volgende artiesten te zien: Douwe BobSlavesThe London SoulsGraveyardDJ’s Waxfriend & FriendsSt. Paul & the Broken BonesJamie LawsonVintage TroubleAll Time LowBalthazarTom OdeliBring Me the HorizonSkunk AnansieJohn NewmanKygo en Lionel Richie. Hiermee is het merendeel van de line-up bekend en zullen de laatste namen in de volgende maanden bekend worden gemaakt! Voor de zondag komen er nog drie namen in totaal bij.

UPDATE 12:55

Tijd voor het vragenrondje! Bier blijft gewoon €2,50, maar er komt wel een speciaalbier-terras. Rammstein heeft een vergunning voor vuurwerk, dus we zullen van een ouderwetse knallende show van de heren kunnen genieten. Kaartjes op naam verkopen is dit jaar ook weer niet gelukt. De vier namen van zaterdag zijn nog helemaal niet bekend, maar mogelijk komen er bands over van Download Festival. Pearl Jam is wel gevraagd om te komen, maar deed dit jaar niks. Er komt geen vriendenpas, omdat er te veel mensen zijn met een pasje en niet genoeg kaarten. De tickets voor het festival kun je halen bij Primera. Je zult verse friet kunnen halen op het festival, met mayonaise, ketchup of satésaus.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten