The Summer Set wilde stoppen

The Summer Set 300x200Twee weken geleden is er een nieuw nummer en video uitgebracht door The Summer Set. Hierbij is ook meteen een nieuw album aangekondigd, Stories for Monday. Dit schijfje was er alleen bijna niet gekomen, aangezien de band eigenlijk dacht dat hij er klaar mee was.

We begonnen te praten over het album afmaken, maar we vonden allemaal dat we een paar nummers misten, alsof we geen ‘single’ hadden,” vertelde frontman Brian Dales tegen Alternative Press. “We hadden een nummer dat uitgebracht moest worden en een co-headline tour in de lente en we wilden het allemaal eigenlijk niet echt doen. Dus zijn we als een band gaan zitten en gaan praten over wat we nu moesten doen. Het was heel raar: we gingen zitten en gaven toe dat we vonden dat het eigenlijk zijn tijd had gehad.

Voor de fans is het natuurlijk alleen maar fijn dat de leden alsnog door zijn gegaan. Laat je support vooral horen door Stories for Monday te streamen of kopen zodra hij uitkomt. De releasedatum is vastgesteld op 1 april, nog maar een paar maandjes wachten dus!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten