Ghost Town brengt nummer uit

Ghost Town 300x200Hou je van dinsdagen? Hou je ook van Ghost Town? Zelfs al heb je op alleen de tweede vraag ja geantwoord, dan nog zullen dinsdagen een stuk beter worden.

Ghost Town brengt namelijk Ghost Town Tuesdays terug en heeft deze ingeluid met een nieuw nummer! De track gaat onder de naam These Illusions Are My Latest Addiction en kun je uiteraard hieronder vinden. De band zelf had er het volgende over te melden: “Dit nummer was geschreven met Evan [ex-keyboardist] tijdens de vroege schrijfsessies voor het Evolution album. Het begon met de titel Bloodsuckers maar om de een of andere reden gingen we er niet mee verder toen we dieper in het proces van het maken van een album gingen. Het bleef iets waar we over bleven praten […] Tijdens onze tour met Simple Plan leek het ons bad ass het nummer alsnog af te maken met Evan als meesterbrein van de productie. Dat is precies waar we de afgelopen week in Palm Springs mee bezig zijn geweest, waar het is geëvolueerd tot These Illusions Are My Latest Addiction.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten