Pukkelpop introduceert nieuwe namen op nieuwe stages

Pukkelpop PKP 300x200Hoe ontdek je het best de grote naam van morgen? Dat is een discussie die we een andere keer beter gaan voeren, maar naar de kleinere acts op een festival gaan, is zeker een effectieve optie. Sommige festivals hebben er zelfs speciale podia voor. Pukkelpop had hier al wel wat van weg, maar biedt nu ook aan de kleinste bands een podium aan. Twee podia zelfs, om precies te zijn.

Zo zal dit jaar het podium Lift op Pukkelpop een stage bieden aan bands uit een grote groep genres. Hier zal dus alles van de zachtste Shimmer Pop tot de hardste Metal een poging krijgen het publiek te overtuigen dat ze de headliner van morgen zijn. De volgende namen zijn voor dit podium aangekondigd:

The Academic, Beaty Heart, Blaue Blume, Charlotte OC, Dreller, Elias, Fickle Friends, Highly Suspect, Izzy Bizu, The Japanese House, Kiran Leonard, Liss, Lola Marsh, Mothers, Sara Hartman, Seratones, Sevdaliza, Show Me the Body, SWMRS, The Vryll Society, Tkay Maidza, Transviolet en Whitney.

Heb je ook wel wat met Elektronica, Rap en Hiphop, dan zal er ook nog een andere stage op het festivalterrein je interesse kunnen wekken. De Booth stage zal dan altijd wel iets hebben dat je hipsterhartje begeert:

Bafana, BorealisDenis SultaEclair Fifi, FaisalFrits Wentink, Hunee, Jarreau VandalJonas LionKiani & His LegionLe MotelThe Love Triangle, MaverickOrpheu the Wizard, Rahaan STWO en Wantigga.

Is deze informatie niet genoeg voor je? Meer info over deze podia en al het andere dat je wel en niet wilt weten over Pukkelpop kun je hier terugvinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten