Nieuwe namen Reading & Leeds Festival bekend

Reading and Leeds 300x200Het is al een flinke tijd geleden sinds we voor het laatst nieuwe namen voor Reading & Leeds Festival hebben gekregen. Gelukkig maakt de organisatie dat nu goed met een grote nieuwe aankondiging! Ik zal je niet veel langer ophouden, na nog wat huishoudelijke feitjes kun je de namen meteen vinden. Het festival zal dit jaar van 26 tot 28 augustus plaatsvinden en voor meer informatie klik je hier.

De nieuwe namen zijn als volgt: Deaf Havana, Arcane Roots, Ghost Town, Greywind, Låpsley, Whitney, Fickle Friends, King Gizzard & The Lizard Wizard, Palace, Will Joseph Cook, Big Narstie, Clutch, The Virginmarys, Third Eye Blind, White Miles, Gnash, Charlie Sloth, Sneakbo, Baauer, Mick Jenkins, Kiko Bun, Troyboi, The Range en Rude Kid.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten