Corey Taylor’s liefde voor telefoons

Corey Taylor 300x200Het is een algemeen bekend feit dat Slipknot en Stone Sour frontman Corey Taylor een mening heeft over veel dingen. Eén van deze dingen is telefoons. Taylor is een grote fan van deze technologie, ook al lijkt het tegendeel soms waar. Geloof je me niet? Dat is te begrijpen. Ik heb hier drie verschillende argumenten verzameld om te bewijzen dat je geen grotere fan van telefoons kunt vinden dan Taylor.

Ten eerste is er het geval van een aantal jaar geleden, waar Taylor water gooide over een telefonerende fan tijdens een Slipknot concert. Het lijkt erop dat Taylor dit uit ongenoegen deed – en hij zal ook nooit iets anders bekennen – maar wat niemand weet, is dat de telefoon van de fan heel oud was. Zo oud zelfs, dat hij snel aan het oververhitten was. De enige manier om iedereen te redden van een vuurbal was, je raadt het al, een paar flessen water over de telefoon gooien. Taylor herkende de signalen omdat Slipknot zelf voor de pyro tijdens de show dit soort telefoons gebruikt. Waar ze wel niet nuttig voor kunnen zijn!Are we done yet with GGCorey

Een paar dagen geleden was er een soortgelijk geval. Taylor zag weer een telefonerende fan en wist wat er aan de hand was. De fan wilde graag van de show genieten, maar dankzij een virus in het apparaat was de telefoon langzaam vast aan het groeien aan de hand. Het was onmogelijk voor de fan zelf om uit de trance te komen die dit veroorzaakt, zelfs met een brullende Corey Taylor naast zich. Om ervoor te zorgen dat de fan geen cyborg zou worden, sloeg hij de telefoon tegen de grond. Hierna werkte de telefoon weer zoals hij moest horen en was het virus verdwenen. Good guy Taylor!

Als laatste heeft Corey Taylor liever dat je de telefoons zo puur mogelijk gebruikt, zonder extra’s. Als voorbeeld noemt hij de selfie-sticks, die hij het liefst zo min mogelijk ziet. Sterker nog, hij vindt het een hele domme uitvinding. Je zou denken dat dit een kritiek is op de huidige, narcistische samenleving, maar niks is minder waar. Taylor wil gewoon niet dat je een selfie-stick tijdens een Slipknot show gebruikt omdat dit oneerlijk is tegenover de mensen zonder. Iedereen die de show wil filmen zit dan maar met die stokken in hun beeld en daar heeft niemand zin in. Lekker thuislaten dus en gewoon je arm zover mogelijk uitstrekken!

Zoals je ziet, zit er dus een tweede laag achter Corey Taylor. Het is helemaal niet zo’n bullebak, maar heeft juist het beste met ons voor. Natuurlijk kan het ook gewoon zo zijn dat hij eigenlijk een verschrikkelijke hekel heeft aan telefoons en ze daarom gewoon kapot maakt, maar dat lijkt me een stuk minder logisch. Ik bedoel, vier flessen water over een telefoon gooien moet wel een reden hebben, toch?

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten