All Time Low stelt komst DVD uit

All Time Low 900x600Fans van de maar al te goed bekende pop punk band All Time Low zullen een kleine teleurstelling moeten verwerken vandaag: de live DVD, Straight to DVD II: Past, Present and Future Hearts, komt later uit dan oorspronkelijk gepland was. De DVD zou op 26 augustus uitkomen, dit is nu uitgesteld naar 9 september. De schade is dus niet heel erg, maar het is wel jammer.

De band zelf laat op Facebook weten dat ze het zelf ook jammer vinden: “We hebben een klein beetje meer tijd nodig om #STDII te maken wat het verdient te zijn”. De gehele post van de band kun je hier vinden. Wees echter niet getreurd, twee weken langer wachten is niet heel lang en het resultaat is, de band kennende, waarschijnlijk spectaculair. Om de tijd een beetje te doden, hebben we hieronder nog een voorproefje gezet, in de vorm van een live opname van Something’s Gotta Give in Wembley.

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten