Baking Buddha brengt nummer uit

Baking Buddha 900x600Iedereen op de redactie van Louder Than Words is een groot voorstander van nieuwe muziek die lokaal gemaakt wordt. Daarom zijn we dus extra blij als een nieuwe band in Nederland besluit zijn instrumenten op te pakken en een berg prachtige herrie opneemt!

Dit is waarom we momenteel zeer blij zijn met de uit Flevoland afkomstige band Baking Buddha, die afgelopen weekend zijn eerste single heeft uitgebracht. Deze single heeft de naam SNAKE gekregen en zal ook te vinden zijn op de debuut EP van de band, die de naam Keep the Love krijgt. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar daar zullen wij je zeker van op de hoogte houden.

Dat Baking Buddha potentie heeft, is wel duidelijk. Eerder dit jaar heeft de band namelijk het Studenten Bandfestival in Zwolle gewonnen. Wil je zien met welke performance de jongens dit voor elkaar gekregen hebben, dan kun je op 29 oktober naar Zwolle afreizen om ze op Let’s Get Lost te zien optreden. Meer informatie daarover is hier te vinden. De nieuwe track SNAKE is hieronder te beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten