A Day to Remember brengt video uit

A Day to Remember 900x600Vandaag is het zo ver: A Day to Remember heeft zijn zesde album Bad Vibrations uitgebracht. Het is natuurlijk al een feestje op zich dat er een nieuw album is om naar te luisteren, maar daar hebben de mannen het niet bij gelaten.

Er is namelijk ook meteen een video uitgebracht voor de track Naivety. Hoewel zes albums uitbrengen en zo succesvol zijn als A Day to Remember een hele prestatie is om op je oude dag naar terug te denken, kon de band daar niet mee wachten. In de nieuwe video heeft de band de tijd alvast een beetje vooruit gespoeld om als een bejaarde A Day to Remember een re√ľnietour te houden. Hopelijk is de band op zijn oude dag nog echt zo cool. In ieder geval hebben we de band nu nog, dus luister en kijk hieronder snel naar de video voor Naivety!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten