All Time Low brengt trailer live DVD uit

All Time Low 900x600Over iets meer dan een week is het dan eindelijk zover: de langverwachte tweede live DVD van All Time Low komt uit! Niet alleen zal de show van 20 maart 2015, in de Londense Wembley Arena, hierop in zijn geheel te zien zijn, er zal ook een documentaire op staan.

Als je de band een klein beetje kent, dan weet je waarschijnlijk al wat je kunt verwachten van dit schijfje. Toch is er een trailer van maar liefst drie minuten uitgebracht om je vrienden mee over te halen. Zoals gewoonlijk is er genoeg naakt in te zien (vooral van gitarist Jack Barakat, want geen All Time Low trailer is compleet zonder een naakte Jack Barakat lijkt wel), maar je ziet ook een aantal live beelden, wat van de documentaire en praten de heren over wat ze hebben bereikt en hoe trots ze op hun carrière zijn. De trailer kun je hieronder bekijken!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten