Killswitch Engage releaset vernieuwde videoclip

killswitch-engage-900x600De track Cut Me Loose van Killswitch Engage heeft een vernieuwde videoclip gekregen. In februari dit jaar kwam ookal een videoclip uit voor Cut Me Loosemaar vocalist Jesse Leach vertelt dat het meer bedoeld was als een visueel hulpmiddel en niet zozeer als officiële videoclip.

Leach vertelt aan Metal Hammer dat Cut Me Loose gaat over terugkijken op je leven, bewust worden van waar je gekomen bent en van de pijn die je hebt meegemaakt. Het is een gemengde boodschap en Jesse gebruikt het woord ‘noose’ als sleutelwoord in de chorus omdat het hem herinnert aan de tijd dat hij zich suïcidaal voelde.

Vrijdag 25 november brengt Killswitch Engage zijn nieuwe Blu-ray/DVD set uit genaamd; Beyond The Flames: Home Video Part II. De trailer van Beyond The Flames: Home Video Part II kun je hier bekijken.

De videoclip is geschoten op de Bonneville zoutvlakte in het noordwesten van Utah, Amerika en geregisseerd door Jeremy Danger en Travis Shinn. Het duo is onder andere bekend van videoclips voor Motionless In White en Marilyn Manson. De track Cut Me Loose is te vinden op het recente album Incarnate, uitgebracht in maart 2016. De vernieuwde videclip is hieronder te bekijken!

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten