The Press and the President stopt, kondigt afscheidsshow aan

The Press and the President 900x600Vanaf 7 januari is Nederland weer een Pop Punk band armer. The Press and the President zal namelijk gaan stoppen. Dit zal de band echter niet doen zonder een geschikt afscheidsfeestje.

Gitarist Alwin van der Knijff heeft, helaas voor de band en fans, de keuze gemaakt zijn prioriteit naar muziekproductie te verleggen. De twee overblijvende leden hebben daarom besloten helemaal met de band te stoppen. Het volledige statement van de band is in de Facebookpost onderaan te pagina te lezen.

Gelukkig zal The Press and the President nog wel een laatste optreden geven, welke op 6 januari plaats zal vinden in Hedon in Zwolle. Het optreden zal gratis zijn, dus dat is al meteen mooi meegenomen. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Alive Again en The Overslept. Meer informatie over dit optreden is hier te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten