STAVAST (ex-Heideroosjes) releaset track, kondigt debuutalbum & tour aan

Photo credit: Patrick Spruytenburg

Hoewel de Heideroosjes eigenlijk net iets te veel van voor mijn tijd waren, vond ik het toch jammer toen ik hoorde dat de band uit elkaar ging. Ik ben destijds nog speciaal naar Appelpop afgereisd om daar de laatste festivalshow van de band te zien.

Gelukkig is ex-frontman Marco Roelofs duidelijk nog niet klaar in de muziekwereld. Hij heeft namelijk een andere band opgericht genaamd STAVAST. Als je hier voor het eerst van hoort en graag meer wilt weten, dan heb je geluk! STAVAST heeft namelijk recentelijk een nieuwe track, Dagen Dat het Beter Gaat, uitgebracht en op een album hoef je ook al niet lang te wachten.

Op 10 maart komt namelijk het gelijknamige debuutalbum van de band uit. Dit zal ook meteen gevierd worden met een releaseshow in Poppodium Grenswerk in Venlo. Gelukkig begrijpt de band dat niet iedereen naar Venlo af kan reizen voor een optreden van deze nieuwe band, dus is er meteen een hele tour aangekondigd. Alle data hiervoor zijn hieronder te vinden. Ook Dagen Dat het Beter Gaat is hier te beluisteren!

VR 10 MRT – NL – VENLO – Grenswerk
ZA 18 MRT – B – GLABBEEK – De Bunker
ZA 25 MRT – B – STABROEK – Moorland
ZA 01 APR – B – MEEUWEN – De Mans
VR 07 APR – NL – DORDRECHT – Bibelot
ZA 08 APR – NL – NIEUWENDIJK – Xinix
DO 13 APR – NL – NIJMEGEN – Merleyn
VR 14 APR – NL – GRONINGEN – Vera
VR 21 APR – NL – HENGELO – Metropool
ZA 22 APR – NL – AMSTERDAM – Paradiso
VR 28 APR – NL – ZWOLLE – Hedon
VR 12 MEI – NL – AMERSFOORT – Fluor

Meer informatie over STAVAST, zijn debuutalbum en de optredens kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten