48 nieuwe bands voor Download Festival UK

Als je een festival wilt dat draait om harde rock en metal, is je keuze in Europa aardig gelimiteerd. De meeste festivals doen wel van alles wat, maar is Foo Fighters het zachtste dat je luistert, dan heb je op die festivals weinig te zoeken. Gelukkig hebben we nog wel een paar festivals die aan je eisen voldoen en een daarvan is Download Festival.

Daarom is het altijd fijn als er een nieuwe lijst namen voor dit festival naar buiten komt. Alle headliners van de twee grootste stages zijn al bekend, maar als je denk dat er dan voor Download geen grote namen meer op het affiche bij komen, heb je het goed mis. Zo zullen onder andere A Day to Remember en Steel Panther naar het festival komen.

Naast deze twee zijn ook de volgende namen aangekondigd: The Dillinger Escape Plan, State Champs, As It Is, Moose Blood, Creeper, Trash Boat, Northlane, The Devil Wears Prada, Hacktivist, Touche Amore, Blood Youth, I The Mighty, Dead!, Junior, Casey, Suicidal Tendencies, Baroness, Anathema, In Flames, Wednesday 13, Alestorm, Kvelertak, The Charm the Fury, The King Blues, Normandie, The Cadillac Three, Wallflower, Grove Street Families, The Lounge Kittens, Aaron Buchanan & The Cult Classics, Dinosaur Pile-Up, IDLES, Venom Prison, The Contortionist, Fizzy Blood, She Must Burn, M O S E S, Stone Broken, Bruai, The LaFontaines, Holding Absence, Dead Label, Like a Storm, Devilskin, Sabaton en Red Sun Rising.

Voor de volledige line up en de laatste informatie over Download Festival klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten