50 nieuwe namen voor Pukkelpop

Het is weer tijd voor een lading namen van Pukkelpop! Nou komt Pukkelpop altijd met veel namen, dus kan ik goed begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je ons, want wij sorteren de artiesten gewoon even op genre voor je! Niet te specifiek, daar zijn er te veel subgenres voor en kun je zelf niets meer ontdekken, maar hieronder kun je in de grote lijnen zien wat er per genre staat.

Waarschijnlijk ben je wel een beetje van de rock kant als je deze website volgt. Dan zijn de volgende namen het interessantst voor jou: Enter Shikari, PVRIS, Gruppo di Pawlowski, Strand of Oaks, Culture Abuse, Preoccupations, The Amazons en Cocaine Piss.

Ben je meer van het zachtere gitaarwerk, dan staan er de volgende indie bands: The Shins, Parquet Courts, Jake Bugg, Faces On TV, D.D Dumbo, Frances en Tamino. Voor de pop kun je naar HalseySigrid en The Lighthouse.

Elektronische muziek is ook altijd groot op Pukkelpop, dus daar zijn ook een flink aantal namen voor aangekondigd. Zoals je vader zou kunnen zeggen, de volgende artiesten halen hun muziek waarschijnlijk uit een doosje: 2manydjs live, Omar Souleyman, Black Sun Empire & MC LowQui, Armand van Helden b2b Jackmaster, Antal, Beesmunt Soundsystem, Floating Points solo live, Nicolas Jaar, Jackmaster, Lunice, Benji B, Peggy Gou, Pixx, Sampha, Talaboman, Vakula, Walshy Fire, Tycho en Youngr.

Dan zijn er natuurlijk ook nog andere genres, want Pukkelpop heeft altijd een lekkere brede line-up. Heb je zin in wat hiphop? Dan zijn daar deze namen voor aangekondigd: Ho99o9, Broederliefde, Donnie, Glints, Mykki Blanco, Jonna Fraser, Stormzy en Kai Wén. Heb je toch zin in iets heel anders? STUFF. zal een jazz-klank op het festival creëren en Mondo Cozmo en Ryan Adams verzorgen de folk. Voor meer informatie over het festival, plus de eerder aangekondigde namen, klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten