Nieuwsoverzicht 11 mei 2017

Het is de laatste tijd een beetje druk bij de redactie, maar dat betekent niet dat we jullie zonder nieuws willen laten zitten! Bij deze gaan we dus een nieuw idee uitproberen: een nieuwsoverzicht, waarin je in één oogopslag alles kunt zien wat er gebeurd in de muziekwereld. Vandaag met onder andere Linkin ParkMotionless in White en Milk Teeth.

Linkin Park releaset Invisible

Het nieuwe Linkin Park schijfje is nog maar een paar dagen van ons verwijderd, maar tot die tijd krijgen we volop voorproefjes. Ditmaal is het nummer Invisible uitgebracht, inclusief lyric video, dus je hoeft niet op het lyricboekje te wachten tot je mee kunt gaan zingen!

Luister Linkin Park - Invisible

Fort Hope kondigt debuutalbum aan

De Britten van Fort Hope hebben eindelijk hun debuutalbum aangekondigd! Het schijfje zal onder de naam The Flood Flowers Volume 1 gaan en komt op 16 juni uit. Het eerste nummer hiervan, The People of the Lake, is meteen uitgebracht en kun je hieronder beluisteren. Tijd om te gaan hypen!

Luister Fort Hope - The People of the Lake

Motionless in White releaset video voor Eternally Yours

Vorige week vrijdag bracht Motionless in White zijn album Graveyard Shift uit, maar vandaag is het tijd voor wat visuele content: Eternally Yours is nu van een videoclip voorzien. Zoals we met die titel mogen verwachten, heeft de band een romantisch tintje op de manier waarop we dat van Motionless in White gewend zijn.

Bekijk Motionless in White - Eternally Yours

Voorprogramma’s Trivium bekend

Het is al even bekend dat Trivium op 14 augustus in Poppodium 013 te vinden is, maar nu is ook bekend wie er nog meer het podium mogen betreden deze avond. Obituary zal deze avond zijn death metal door de speakers heen blazen en melodische metalcore act Bury Tomorrow mag de avond openen. Tickets zijn €25,00 exclusief. Meer info is te vinden op de site van Poppodium 013.

Milk Teeth kondigt EP aan, releaset Owning Your Okayness

Het is inmiddels al bijna anderhalf jaar geleden sinds Milk Teeth zijn album Vile Child uitbracht. Hoog tijd voor nieuw materiaal, dus! Daar zullen de dame en heren ook voor gaan zorgen met de nieuwe EP, Be Nice geheten. Dit schijfje zal op 28 juli uitkomen. Hier zal onder andere het nummer Owning Your Okayness op staan, wat echt mijn nieuwe levensmotto gaat worden. Je kunt het nieuwe nummer hieronder alvast beluisteren!

Luister Milk Teeth - Owning Your Okayness
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten