WIN: 2×1 combi-ticket + camping voor Jera On Air

Dit jaar viert Jera On Air zijn 25ste jubileum en dat viert het festival groots! Hier wil je natuurlijk bij zijn, maar wat nou als je nog geen ticket hebt? Daar komen wij in het spel, want wij mogen dit jaar 2 keer 1 ticket voor deze fissa weggeven, inclusief camping. Dus ben jij of ken jij iemand die zeker weten naar dit festival moet? Dan is deze actie voor jou! Want zeg nou zelf, die line-up (inclusief ArchitectsOf Mice & MenMe First and the Gimme GimmesSuicidal Tendencies en The Dillinger Escape Plan) moet je gezien hebben. Meer informatie over het festival is hier te vinden.

Er zijn meerdere manieren om te winnen en je mag nog op al deze manieren meedoen ook. Doe je dus alles uit de lijst hieronder, dan maak je drie keer zoveel kans! Je hebt tot 23:59 op 7 mei om mee te doen met deze actie via de volgende social media:

 • Winnen via Facebook: Like onze Facebookpagina en like & deel deze foto publiekelijk. (Ben je jonger dan 18 jaar, stuur ons dan in een persoonlijk bericht via Facebook een screenshot dat je het bericht hebt gedeeld.)
 • Winnen via Twitter: Volg onze Twitter en like & retweet deze tweet. (Heb je een besloten Twitteraccount, stuur ons dan een privebericht via Twitter met een screenshot dat je het hebt geretweet)
 • Winnen via Tumblr: Volg onze Tumblr en like & reblog dit bericht. (Maak je geen zorgen, op Tumblr komt het zeker weten goed, dus is er nooit een screenshot nodig)

Door mee te doen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden (wees maar niet bang, het is niets engs dat je gegevens aan derden verkocht zullen worden of zo):

 • Zorg ervoor dat het bericht publiekelijk gedeeld is. Als dit niet gedaan is, kunnen we niet controleren of je daadwerkelijk hebt meegedaan en zal je dus uitgesloten worden van deelname.
 • Bij winacties van fysieke producten kunnen alleen mensen die in Nederland wonen meedoen.
 • Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Tickets zijn alleen voor de winnaar en niet overdraagbaar aan iemand anders. Je kunt dus niet voor iemand anders meedoen.
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht over het winnen van de tickets. Winnaars zullen niet publiekelijk worden bekendgemaakt. De winnaar zelf heeft echter het recht dit zelf wel publiekelijk bekend te maken.
 • Bij verdenking van misbruik maken van het systeem om winkansen te vergroten kan de deelnemer zonder aankondiging worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties.
 • Huidige werknemers en oud-werknemers zijn uitgesloten van deelname. (Niet van toepassing voor freelance medewerkers en gastschrijvers)
 • De winnaar moet binnen 48 uur na aanschrijven zijn prijs claimen. Hierna komt deze optie te vervallen en wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten