Nieuwsoverzicht 10 juli 2017

Staan je social media vol met alle nieuwtjes van iedereen? No worries, wij zijn er om wat orde in de chaos te scheppen. Daarom vandaag weer een nieuw nieuwsoverzicht, met onder andere The RumjacksJera On Air en Falling in Reverse.

The Rumjacks naar Melkweg

Zin in wat Ierse punk? Okay, daar hoef je niet echt over na te denken: ja, dat heb je. Op 24 november sta je dan goed bij de Melkweg, want dan spelen The Rumjacks daar! Tickets kosten €15,00 exclusief servicekosten en lidmaatschap. Wie het voorprogramma zal verzorgen is nog niet bekend, maar in het ergste geval zet je gewoon een fles Guinness op het podium. Voor meer informatie klik je hier.

Stick to Your Guns, Being as an Ocean en Silent Planet naar Melkweg

Toch meer zin in wat harders? Ook dan ben je bij de Melkweg aan het goede adres, want op 2 december zullen Stick to Your GunsBeing as an Ocean en Silent Planet daar staan. Dan heb je meteen bijna het hele spectrum van de hardcore gehad, dus het is ook nog eens goed voor je culturele ontwikkeling. Probeer deze argumenten eens uit op je ouders, docenten en/of baas en laat me weten of het werkt! Tickets kosten €20,00 exclusief servicekosten en lidmaatschap. Voor meer informatie over de show klik je hier.

Voorprogramma’s Neck Deep bekend

Nog meer concertnieuws? Jazeker, nog meer concertnieuws! De voorprogramma’s voor de Neck Deep show op 17 oktober (ook al in Melkweg) zijn inmiddels bekend gemaakt. Ik kan je nu al zeggen, dit gaat een uitstekende avond voor poppunkers worden met As It IsReal Friends en Blood Youth in het voorprogramma! Tickets kosten €16,00 exclusief servicekosten en lidmaatschap. Meer informatie over de show is hier te vinden.

Data Jera On Air 2018 bekend, aftermovie online

We zijn nog flink bij aan het komen van Jera On Air 2017 (wat was het een mooi jubileum!), maar we kunnen al meteen gaan uitkijken naar de 26ste editie van dit festival. Deze zal op 28, 29 en 30 juni plaatsvinden. Vraag dus maar alvast vrij, claim die tent en ga trainen voor die moshpits! Om te zien wat voor een feest het dit jaar ook alweer was, is er natuurlijk een aftermovie online geplaatst, die je hier kunt bekijken.

Tijdschema Werfpop bekend

Kijk je al uit naar Werfpop? Nou, pak dan snel je highlighter erbij, want het tijdschema staat inmiddels online! Zo weet je precies wanneer je waar moet staan om alles wat ook maar een beetje lekker klinkt mee te kunnen krijgen. Je kunt het tijdschema hier vinden. Werfpop zal dit jaar op 16 juli zijn.

Voorprogramma’s Pain bekend

Over enkele maanden zal Pain weer in het land zijn – nee, dat betekent niet dat we nieuwe verkiezingen gaan hebben, maar dat de band van Peter Tägtgren terug naar Nederland komt! Op 10 november staat de band in de Metropool te Hengelo en hiervoor zijn natuurlijk goede openers geboekt. Corroded en Sawthis zullen de avond openen en het publiek goed opwarmen. Tickets kosten €22,50 exclusief servicekosten. Meer informatie is, zoals gewoonlijk, hier te vinden.

Comeback Kid, Every Time I Die en meer naar De Helling

Staat je november nog niet vol genoeg? Niet getreurd, daar wordt hard aan gewerkt. Op 23 november zullen Comeback KidEvery Time I DieKnocked Loose en Higher Power in De Helling staan. Voor slechts €20,00 exclusief servicekosten kun jij hier ook bij zijn. Dat is maar 5 euro per band, goede deal toch? Voor meer informatie over deze show klik je hier.

Eskimo Callboy releaset nummer met video

Je zou bijna denken dat er alleen maar concerten en festivals zijn, maar zo hier en daar komt er ook zowaar wat muziek uit! Eskimo Callboy zal over niet al te lange tijd een nieuw album uitbrengen en we kunnen weer van een nieuw voorproefje genieten. Deze gaat onder de naam MC Thunder. Je kunt het nieuwe nummer, inclusief video, hieronder vinden. Het nieuwe schijfje, The Scene, zal op 25 augustus uitkomen.

Beluister Eskimo Callboy - MC Thunder

Ev0lution releaset track met Surge en Adam Warren (OCEANO)

Ben je, na onze Discover over Ev0lution, benieuwd geworden naar meer muziek? Dan zul je erg blij zijn met dit nieuwtje, want er is een nieuw nummer uitgebracht! Voor het nummer The Greada Treaty heeft Ev0lution samengewerkt met Surge en OCEANO’s Adam Warren. Je kunt, zoals gewoonlijk, de track hieronder vinden!

Beluister Ev0lution ft. Surge & Adam Warren - The Greada Treaty

Falling in Reverse brengt video uit voor Superhero

Heb je een superheld nodig om je door de altijd zware maandag heen te slepen? Falling in Reverse komt je hiermee helpen, want de band heeft een video uitgebracht voor de track Superhero! Als je van de TV-serie Stranger Things houdt, dan zul je deze clip ook wel leuk vinden. Mocht je de serie niet kennen of niet leuk vinden, kun je natuurlijk altijd kijken voor het leuke nummer erachter. Je kunt het hieronder vinden.

Bekijk Falling in Reverse - Superhero
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten