5 spoopy video’s voor Halloween

Het is weer die tijd van het jaar: Halloween! Trek je engste bandshirt uit de kast, doe al je eyeliner tegelijk op en zet gewoon je normale muziek hard aan, want dat is toch al satanistisch genoeg. Om verder in de stemming te komen voor deze spoopy feestdag kun je hieronder vijf verschrikkelijk enge video’s vinden waar je gegarandeerd* nachtmerries van krijgt.

*Okay, misschien niet.

5. Panic! at the Disco – Emperor’s New Clothes

Halloween is natuurlijk om je te verkleden. Toch zul je nooit aan het niveau kunnen tippen wat Brendon Urie in deze clip laat zien, want die demonen make-up is echt fantastisch. Ook iets wat je niet rond middernacht in een donker steegje tegen wilt komen, dus daarom hoort Emperor’s New Clothes op deze lijst van de meest spoopy video’s.

4. Bullet for My Valentine – Waking the Demon

Hoe kan deze nou op zo’n lijstje ontbreken? Het engste aan deze video is natuurlijk dat ook mannen nu een ‘time of the month’ hebben, wat uiteraard eindigt in geweld omdat mannen geen zelfbeheersing hebben. Is dat seksistisch? Vast wel, maar hopelijk kun je er om lachen. In ieder geval, je weet dat monsters bij Halloween horen en deze video is gewoon de kortste horrorfilm ooit.

3. Motionless in White – America

Mijn ochtend gaat vaak op dezelfde manier: ik sta op, trek kleren aan, kijk in de spiegel en schrik me dan de pleuris. Wacht, is dat niet hoe iedereen’s ochtend gaat? Misschien vind je andere spiegels wel enger, zoals degene die Motionless in White je voorzet in de video voor America. Gelukkig gaat het alleen maar over Amerika, want als de hele wereld net zo fucked up was, zouden we in een horrorfilm leven. Wacht eens even…

2. Slipknot – The Devil in I

Heb je ooit nagedacht over je eigen dood? Nou, Halloween is daar natuurlijk dé beste tijd voor. Er zijn verschillende manieren om dood te gaan en Slipknot laat er, in de video voor The Devil in I, een goed aantal zien. Al deze manieren zijn zwaar gruwelijk, dus het is perfect om iets met veel ketchup bij te eten. Fun fact: de heren gaan hier dood op de manier waar ze zelf het bangst voor zijn, dus hoe hard jij hier ook van in je broek schijt, zij hebben dat erger gedaan tijdens het filmen.

1. I the Mighty – Chaos in Motion

We hebben natuurlijk de engste video voor het laatst bewaard. Geen clowns, spoken of geesten hier, want dat is niet meer zo eng na alle horrorfilms en spookhuizen. Nee, het engste komt van I the Mighty. Ken je van die hele satisfying video’s? Nou, dit is letterlijk het tegenovergestelde en je kunt er niks. aan. doen. Lichten uit en bibberen maar!

Honorable mention: Suicide Silence – Doris

CLEANS IN MIJN DEATHCORE? DE HORROR!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie