Concertagenda: FortaRock, Pinkpop, Avatar en meer fijne fissa

Wie heeft er nou geen zin in een fijne fissa? Niemand, natuurlijk, helemaal niet als die fijne fissa goede muziek heeft. Gelukkig wordt er goed voor ons gezorgd in dit kleine landje, want elke week worden er wel nieuwe shows bekend gemaakt. Om een beetje een overzicht te houden op hoe leeg je portemonnee nu weer zal zijn, hebben we een kort overzichtje van alle nieuwe aankondigingen gemaakt.

FortaRock kondigt nieuwe namen aan

Al zin in FortaRock? Beter wel, want eerder kondigde het festival al Parkway Drive en Nightwish aan, wat niet de minste namen zijn. Natuurlijk is een festival niet gevuld met slechts twee bands en vandaag zijn er weer een handjevol extra aangekondigd! De nieuwe namen zijn KreatorMeshuggahAvatarDeath Angel en Thy Art Is Murder. FortaRock is dit jaar op 1 en 2 juni in het Nijmeegse Goffertpark. Tickets zijn inmiddels in de verkoop! Oh ja, alle overige informatie kun je hier vinden.

Twee headliners bekend voor Pinkpop

Is Pinkpop niet net nog geweest? Nee? Oh man, ik loop echt zwaar achter. De voorpret voor de volgende editie is in ieder geval alvast begonnen, dus daar zijn we flink op tijd mee. De eerste twee headliners zijn al bekend gemaakt en zijn Foo Fighters en Bruno Mars. Niet de minste namen, toch? Pinkpop is dit jaar op 15 tot 17 juni. Voor meer informatie klik je op deze link.

Avatar naar TivoliVredenburg

Wil je Avatar graag live zien, maar ben je niet helemaal van de festivals? Of heb je gewoon geen geduld? Dat is allebei erg begrijpelijk en speciaal voor jou (en 2.000 andere mensen) komt Avatar op 13 maart naar de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Het voorprogramma zal worden verzorgd door Hellzapoppin’ en Old Kerry McKee. Tickets kosten €20,75 inclusief servicekosten. Als je op deze link klikt, kan ook jij mee worden genomen naar Avatar Country!

Steel Panther naar 013

Heb je meer zin in grappen, grollen, tieten en veel haarspray? Dan is er aan jou gedacht, want de heren van Steel Panther komen weer terug naar Tilburg! Het voorprogramma bestaat uit Fozzy, wat net zo harig klinkt als de muziek van Steel Panther, dus dat komt vast wel goed. Tickets kosten €40,90 inclusief servicekosten. Als je meer informatie over deze fissa wilt, kun je hier klikken.

Satyricon naar Patronaat

Volgens mijn berekeningen was Satyricon laatst al in het land, al kan ik dat mis hebben natuurlijk. Wat ik wel zeker weet, is dat de band over een aantal maanden gewoon weer terug is, want op 6 maart zal hij in het Haarlemse Patronaat staan! Je hebt dus nog even om je zwartste kleding uit te zoeken en goed in de stemming te komen. Tickets kosten €24,90 inclusief servicekosten. Voor meer informatie hoef je alleen maar deze link te volgen.

Voorprogramma Architects en While She Sleeps bekend

De line-up voor 31 januari was al dik, maar is nu nog dikker geworden. Niet alleen zal While She Sleeps het podium bij 013 gaan slopen, Architects zal deze naderhand weer vakkundig opbouwen (om daarna ook weer te slopen). Wat is hier het tegenovergestelde van? Nou, Counterparts natuurlijk! Okay, eigenlijk niet, want ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het net zo hard beukt, maar je vindt nooit de perfecte pun als je het niet probeert. Voor meer informatie over dit sloopfestijn klik je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie