Top 5 Muziekvideos week 39

Ook deze week zijn er weer een paar prachtige muziekvideo’s uitgekomen. Aangezien deze video’s wat extra aandacht verdienen, hebben we weer vrolijk een top 5 muziekvideo’s van de afgelopen week gemaakt. Geen flauwe lyric video’s, maar lieve kittens bij Milk Teeth. Geen saaie aan elkaar gemonteerde livebeelden, maar een met vuur spelende acrobaten in de meest recente Motionless in White video. Meer dan genoeg om daadwerkelijk naar te kijken dus!

1. I the Mighty – Chaos in Motion

Alvast een waarschuwing: heb je last van OCD, dan is deze video niets voor jou. I the Mighty heeft met zijn video voor Chaos in Motion namelijk precies de betekenis van de songtitel in beeld gebracht. Een taart die niet in gelijke punten gesneden wordt, netjes gesorteerde legoblokjes die weer chaotisch door elkaar worden geschud en nog veel meer andere triggerende clips. Gelukkig is de muziek fijn om aan te horen. Chaos in Motion is terug te vinden op het aankomende album, Where the Mind Wants to Go / Where You Let it Go, van I the Mighty.

2. Milk Teeth – Nearby Catfight

Was die track toch iets lastiger te verteren dan je verwachtte? Gelukkig voor jou is afgelopen week ook de schattigste clip van 2017 uitgebracht. Milk Teeth komt binnenkort met een nieuwe EP, Go Away, en heeft ter promotie hiervan de track Nearby Catfight uitgebracht. Gelukkig zitten er in de gelijktijdig uitgebrachte video voor de track geen vechtende katten, maar een heleboel schattige kittens. Go Away komt op 17 november uit en is hier te reserveren.

3. Motionless in White – Necessary Evil ft Jonathan Davis

het Circus Macabre idee is Motionless in White niet vreemd. De band gebruikte de stijl al in de video voor A-M-E-R-I-C-A en ook voor de vorige week uitgebrachte video voor Necessary Evil. De track is afkomstig van het meest recente album van de band, Graveyard Shift.

4. Jason Waterfalls – Oceans

Ook Nederlandse bands kunnen goede muziekvideo’s uitbrengen en Jason Waterfalls’ Oceans is daar het bewijs van. Als MTV nog muziekvideo’s uit zou zenden, zou deze daar zonder twijfel tussen staan. Gelukkig is Jason Waterfalls origineel geweest en heeft hij de clip voor Oceans niet op het strand of op zee opgenomen. Als je vocalist Thijs ook in het echt zo los wilt zien gaan als in de video, heb je geluk. De band treedt de komende maanden op verschillende plekken op. Check hier of de band ook bij jou in de buurt staat.

5. Sparzanza – Announcing the End

Kijk je al uit naar Blade Runner 2049, welke op 5 oktober in première gaat? Sparzanza was vorige week al flink in de stemming en heeft een eerbetoon aan de film gemaakt. De nieuwe muziekvideo voor track Announcing the End is er namelijk door geïnspireerd. De track is ook de title track van Sparzanza’s album dat op 13 oktober uitkomt. Pre-order Announcing the End hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten