WIN: 2×1 combi-ticket+camping voor Jera On Air

Hou jij van lekkere punk a la NOFX en Billy Talent? Misschien ben je wel meer van de intense chaos van Enter Shikari. Of ben jij de meest hardcore van het land (spiegeltje, spiegeltje…) en ga je helemaal los op Sick of It All en Terror? Nou, dit alles en meer staat deze zomer samen op een festival, een magische plek, die bekend staat onder de naam… Jera On Air. Het is goed mogelijk dat jij nog geen kaartje hiervoor hebt en dan moet je even snel doorlezen, want in samenwerking met Jera On Air mogen wij twee keer één combi-ticket plus camping weggeven!

Er zijn meerdere manieren om te winnen en je mag nog op al deze manieren meedoen ook. Doe je dus alles uit de lijst hieronder, dan maak je extra veel kans kans! Je hebt tot 23:59 op 6 april om mee te doen met deze actie via de volgende social media:

  • Winnen via Facebook: Like onze Facebookpagina en like & deel deze post publiekelijk. (Ben je jonger dan 18 jaar, stuur ons dan in een persoonlijk bericht via Facebook een screenshot dat je het bericht hebt gedeeld.)
  • Winnen via Twitter: Volg onze Twitter en like & retweet deze tweet. (Heb je een besloten Twitteraccount, stuur ons dan een privebericht via Twitter met een screenshot dat je het hebt geretweet)

Door mee te doen aan deze winactie ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden (wees maar niet bang, het is niets engs dat je gegevens aan derden verkocht zullen worden of zo):

  • Zorg ervoor dat het bericht publiekelijk gedeeld is. Als dit niet gedaan is, kunnen we niet controleren of je daadwerkelijk hebt meegedaan en zal je dus uitgesloten worden van deelname.
  • Bij winacties van fysieke producten kunnen alleen mensen die in Nederland wonen meedoen.
  • Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • Tickets zijn alleen voor de winnaar en niet overdraagbaar aan iemand anders. Je kunt dus niet voor iemand anders meedoen.
  • Bij verdenking van misbruik maken van het systeem om winkansen te vergroten kan de deelnemer zonder aankondiging worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties.
  • Huidige werknemers en oud-werknemers zijn uitgesloten van deelname. (Niet van toepassing voor freelance medewerkers en gastschrijvers)
  • De winnaar moet binnen 48 uur na aanschrijven zijn prijs claimen. Hierna komt deze optie te vervallen en wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Voor alle informatie over het festival klik je hier. De line-up kun je hieronder vinden, want dat is wel zo makkelijk. Veel succes en tot in de pit!

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie