Line-up Appelpop bekend

appelpop900x600Gegroet festivalfans en niet-festivalfans! Of je er nou van houdt of niet, een gratis festival is altijd aantrekkelijk. Appelpop is al jaren succesvol en ook dit jaar komt het festival met een veelbelovende line-up. Eerder was al bekend dat Marco Borsato, De Staat, Fresku, Balthazar, Lucas Hamming, Alex Vargas en Spool er zullen zijn, maar vandaag is de lijst compleet gemaakt. Bereid je voor, het is een lijst waar je verrassend blij van wordt.

De nieuwe namen zijn: Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Crystal Fighters, Chef’Special, Lil Kleine & Ronnie Flex, Douwe Bob, Fiddler’s Green, John Coffey, Causes, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Peter Pan Speedrock, HAEVN, Birth of Joy, Delain, Broederliefde, JULY TALK, De Likt, BB’87, Indian Askin, Drive like Maria, Wish To Be A Star en de winnaar van de Popronde’s OOR talent.

Genoeg ruimte voor “gewone” acts en alternatieve acts dus. Appelpop is dit jaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 september en nog altijd in Tiel. Ben jij dit jaar op Appelpop te vinden? Laat het ons weten in de reacties!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten