Call It Off kondigt album aan, releaset nummer

Call It Off 300x200We hebben inmiddels al flink de tijd gehad om Call It Off‘s Abandoned grijs te draaien, dus dat betekent dat het hoog tijd is voor nieuw materiaal! Gelukkig heeft de band hiervoor gezorgd: er is namelijk een nieuwe track uit, Death or Glory geheten.

Dit is nog niet alles, want er komt over niet al te lange tijd een nieuw album aan! Op 20 januari zal de band zijn tweede schijfje uitbrengen, dat de naam Abandoned zal dragen. Op 21 januari wordt de geboortedag van dit schijfje goed gevierd met een releaseparty in Dynamo, waarvoor tickets nu in de voorverkoop zijn. Voor meer informatie over de releaseshow klik je hier, voor de nieuwste single hoef je alleen maar even naar beneden te scrollen!

Het jaar loopt ten einde en dat betekent het begin van de lijstjes en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Laat ons hier weten wat jouw beste momenten in de muziekindustrie van 2017 waren!
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten