Call It Off releaset nummer, kondigt tour aan met The Press and the President

Call It Off 900x600De heren van Call It Off zijn al een poosje aan het teasen geweest voor 26 augustus. Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, is die dag vandaag aangebroken. Dat betekent dus dat we weten wat de band van plan was en het is niet niks!

Er is een nieuw nummer uitgekomen, compleet met video. De track gaat onder de naam Abandoned en kun je uiteraard onderaan dit artikel vinden. Dit is nog niet alles: er is ook nog een Nederlandse tour aangekondigd, samen met de altijd gezellige heren van The Press and the President! Als je wilt weten of dit feestje ook bij jou in de buurt komt, kun je hieronder de data en zalen vinden.

29 oktober – Eindhoven, Blue Collar Hotel
4 november – Amersfoort, Fluor
5 november – Arnhem, Willemeen Café
11 november – Zwolle, Hedon
12 november – Haarlem, Patronaat
18 november – Den Bosch, W2 Poppodium
19 november – Amsterdam, Winston
25 november – Den Haag, Paard van Troje
26 november – Middelburg, De Spot

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten