Arts Paul Gray verschijnt voor Hoge Raad

Paul Gray 300x200

Photo credit: Gary Miller

Het is al bijna zes jaar geleden dat Slipknot bassist Paul Gray overleed aan een overdosis morfine en fentanyl. Zijn arts, Dr. Daniel Baldi, is een paar jaar naderhand aangeklaagd voor onvrijwillige doodslag, doordat meerdere nabestaanden van zijn patienten hebben verklaard dat hij roekeloos verslavende medicijnen voorschreef aan mensen die moeite hadden hiermee om te gaan.

In 2014 was Baldi vrijgesproken omdat de tijdslimiet van twee jaar voorbij was, maar nu zal zijn zaak door de Hoge Raad van Iowa behandeld worden. Hierdoor kan deze tijdslimiet mogelijk ongedaan gemaakt worden en wordt de zaak opnieuw behandeld. Het oordeel zal morgen, 16 februari, bekend worden gemaakt.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten