Paaspop kondigt nieuwe namen aan

Paaspop 300x200Het is bijna tijd voor Paaspop, maar de line-up is nog niet helemaal af. Na vandaag is hij weer een stuk meer gevuld, want er zijn maar liefst 34 namen bekend gemaakt! Voor meer informatie over het festival klik je hier, voor de nieuwe toevoegingen kijk je hieronder!

90’s NOW, Alle Farben, Beans & Fatback, Benny Rodrigues, Bombay, Carl Tricks, Dazzled Sticks, De Kraaien, De Rooie Jager Roodshow, Death Alley, The Dubbeez, Het Stickeruurtje met DJ Collektief Dave Grohl & The Topless DJ’s, High Voltage, Indian Askin, Irwan, James Fields, Jungle By Night, Klangkarussell, LAKSHMI, Moksi, Musest, No Mondays, Promise Land, Rene van Meurs, Rob Lee, Slash ’n Roses, Snaggletooth, St. Tropez, Tante Joke Karaoke Show, Twenty Six presents DAVID BOWIE, The Unforgiven, Vannstein, William Kouam Djoko en Wouter S.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten