Baroness reageert op seksuele intimidatie tijdens show

Baroness 300x200Op 29 februari speelden de heren vanĀ Baroness een show in Birmingham, Engeland. Dit had een feest moeten zijn voor alle aanwezigen, maar helaas was dit niet het geval.

Een aanwezige recensent, Rosie Solomon, was namelijk het slachtoffer van seksuele intimidatie. Tijdens de show kwam een man recht achter haar staan en duwde herhaaldelijk zijn kruis tegen haar been aan. Ze dacht dat dit kwam omdat het druk was in de zaal, maar de meneer in kwestie had genoeg ruimte en bleef dit herhaaldelijk doen. Ook toen ze wegliep, ging hij achter haar aan om het opnieuw te doen. Solomon heeft hier aangifte van gedaan en heeft, in plaats van de live review, hier een stuk over geschreven.

Baroness heeft hier later een reactie op geplaatst, die je hieronder kunt vinden. De band vindt het afschuwelijk dat Solomon deze ervaring heeft gehad en benadrukt dat de leden en crew absoluut geen tolerantie hebben voor seksistisch gedrag als wat de man heeft laten zien. De man heeft geen plaats bij eenĀ Baroness concert en de band wil hem dan ook niet meer zien bij een show of wat dan ook.

This is the WORST review we’ve ever gotten (WE WANT YOU TO READ IT!). I hope we never read another article like this….

Posted by Baroness on Tuesday, 8 March 2016

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten